Custom Search

Saturday, August 21, 2010

House MLJ - RADOVICHARQS

We take this job as a difficult task to add to an existing house that was unfolding all at ground floor, an area not very important in floor care and proportions while making a transformation of the image.


Casa-MLJ, RADOVICHARQS, diseño, arquitectura, decoracion, interiores

Casa-MLJ, RADOVICHARQS, diseño, arquitectura, decoracion, interiores

As a first step, after adding the program agreed with the client, we decided to create an entire band white envelope that will unify the existing and the new, the band leaves in one corner, a gap that allows us to develop vertical enlargement while part of this gap we use as patio access.

Casa-MLJ, RADOVICHARQS, diseño, arquitectura, decoracion, interiores

Casa-MLJ, RADOVICHARQS, diseño, arquitectura, decoracion, interiores

Casa-MLJ, RADOVICHARQS, diseño, arquitectura, decoracion, interiores

Casa-MLJ, RADOVICHARQS, diseño, arquitectura, decoracion, interiores

It was decided that the implementation of vertical expansion, a material should be completely opposite to the white perimeter band.

Casa-MLJ, RADOVICHARQS, diseño, arquitectura, decoracion, interiores

Casa-MLJ, RADOVICHARQS, diseño, arquitectura, decoracion, interiores

150 m2 were used lapacho tables 3 "x 1" thick placed vertically on curupay rafters of 3 "x1" The rest of the construction was carried out of ceramic tile bearing walls and foundations of shoes runs.

Casa-MLJ, RADOVICHARQS, diseño, arquitectura, decoracion, interiores

Casa-MLJ, RADOVICHARQS, diseño, arquitectura, decoracion, interiores

Casa-MLJ, RADOVICHARQS, diseño, arquitectura, decoracion, interiores

Casa-MLJ, RADOVICHARQS, diseño, arquitectura, decoracion, interiores

Casa-MLJ, RADOVICHARQS, diseño, arquitectura, decoracion, interiores

Casa-MLJ, RADOVICHARQS, diseño, arquitectura, decoracion, interiores

Casa-MLJ, RADOVICHARQS, diseño, arquitectura, decoracion, interiores

Architects: RADOVICHARQS - Architect William Radovich
Location: Cuba Fátima, Buenos Aires, Argentina
Contributors: Florence Loubes, Christine Kuon, Rodrigo Alonso
Design and Construction: 2008/2009
New Covered Area: 124m2
Existing Covered Area: 240 m2
Decking area: 65 m2
Entrance courtyard area: 15 m2

Casa-MLJ, RADOVICHARQS, diseño, arquitectura, decoracion, interiores

Casa-MLJ, RADOVICHARQS, diseño, arquitectura, decoracion, interiores

Casa-MLJ, RADOVICHARQS, diseño, arquitectura, decoracion, interiores

Casa-MLJ, RADOVICHARQS, diseño, arquitectura, decoracion, interiores

Casa-MLJ, RADOVICHARQS, diseño, arquitectura, decoracion, interiores

Casa-MLJ, RADOVICHARQS, diseño, arquitectura, decoracion, interiores


VIA: TECNOHAUS

No comments:

Post a Comment