Custom Search

Monday, March 9, 2009

Hoogeveen House - Bureau B+O

A modern house on a circular plot in the new district of Hoogeveen represents the client’s request for a contemporary form for living in the city.


house,Architects

house,Architects

house,Architects

The design team enforced restraint with respect to the brief and surroundings to produce a tasteful, contemporary icon for the city. This resulted in a design of retro-classical style with a mixture of urban and environmental qualities which help the occupants engage in sustainable and practical living. The house is placed around an enclosed garden with a long driveway, creating a sufficient distance from the neighbours for even more privacy.

house,Architects

house,Architects

house,Architects

house,Architects

house,Architects

house,Architects

house,Architects

house,Architects

house,Architects
Location: Hoogeveen, Netherlands
Project Year: 2008
Photographer: Rob de Jong


house,Architects

house,Architects

house,Architects

house,Architects

house,Architects

house,Architects

house,Architects

house,Architects

house,Architects

No comments:

Post a Comment